لوله جدار چاه ( Deep well wall pipes ) ، یکی از مهمترین زمینه های استفاده از انواع لوله فولادی است. امروزه باتوجه به گستردگی استفاده از آب زیرزمینی و حفر چاه عمیق ، استفاده از لوله جدار چاه اهمیت زیادی دارد. این لوله ها در انواع و اندازه های مختلف، برای مصارف و کاربردهای گوناگون تولید و عرضه می شوند. در این مطلب به راهنمای خرید، بررسی مشخصات فنی و ارائه قیمت لوله جدار چاه می پردازیم.
فهرست مطالب
لوله جدار چاه عمیق چیست؟
حفر چاه یکی از روشهای رایج برای استفاده از نفت، گاز و یا آب موجود در سفره های زیرزمینی است. دیواره چاه ها پس از حفر با خطرات مختلفی از جمله ریزش و حضور مواد آلی و آلاینده مواجه است. از این رو پایداری و تثبیت جدار چاه به منظور استفاده درست اهمیت بسیاری دارد. لوله جدار چاه در همین راستا طراحی و ساخته می شود. لذا لوله جدار چاه، لولهای برای پایداری و تقویت دیواره چاه، به منظور انتقال سیال جهت بهره برداری میباشد.
کاربرد لوله جدار چاه عمیق
لوله جدار چاه برای ایجاد شرایط انتقال و پمپاژ سیالات صنعتی نظیر نفت و گاز نقش بسیار مهمی دارد. همچنین برای پمپاژ آب انواع چاه های عمیق و نیمه عمیق کشاورزی از نقش تعیین کننده ای برخوردار است. بنابراین؛ امکان پمپاژ و بهره برداری از انواع سیالات، مهمترین و برجسته ترین کاربرد لوله جدار به شمار میرود.
مزایای انواع لوله جدار چاه
- مقاومت بالا در برابر خوردگی، مواد اسیدی و ضد فرسایش بودن
- کنترل بخش های مختلف چاه در برابر فشارهای جانبی
- ایجاد جریان یکنواخت و امکان پمپاژ آب، نفت و گاز
- کاهش ماسه دهی و جلوگیری از ریزش دیواره چاه
- پیشگیری از ورود ذرات و مواد آلاینده به درون چاه
- طول عمر و دوام بسیار مناسب
انواع لوله جدار چاه عمیق
لوله جدار چاه بسته به نوع جنس به دو دسته برجسته تقسیم می شود. لوله جدار چاه فلزی و لوله جدار چاه پلی اتیلن. این دو نوع لوله جدار از پرکاربردترین لوله ها در صنایع مختلف پتروشیمی، نفت و گاز و کشاورزی هستند.
در یک نوع تقسیمبندی دیگر لوله جدار چاه را به دو نوع لوله جدار چاه مشبک و غیرمشبک تقسیم میکنند.
لوله غیرمشبک یا غیرشیاردار ساختاری یکدست و بدون منفذ دارند.
در لوله جدار مشبک، شاهد منافذ و شیارهای عمودی هستیم. پیشگیری از نشت سیال و ریزش دیواره و همچنین کیفیت خوب آب، از مزایای استفاده از این نوع لولههاست.
-
لوله جدار چاه فلزی
لوله جدار چاه فلزی به صورت لوله بدون درز مانیسمان و لوله درزدار ساخته و به بازار عرضه می شود. لوله جدار چاه مانیسمان به دلیل ساختار یکپارچه و بدون درز، استحکام و قیمت بالاتری نسبت به لوله درزدار دارد.
لوله جدار چاه فلزی درزدار معمولاً با خم کردن ورق های فلزی و جوشکاری درزها تولید می شوند. درحالی که لوله جدار بدون درز مانیسمان، بهصورت مستقیم و بدون درز و جوش توسط نورد شمشهای فولادی ساخته میشوند. از این رو هیچ گونه شکافی نداشته و از مقاومت و دوام بسیار بالایی برخوردارند.
برای مشاهده انواع و بررسی لیست قیمت لوله جدار چاه فلزی، کافی است نگاهی به صفحه محصولات بیندازید. -
لوله جدار چاه پلی اتیلن یا PVC
لوله های پلی اتیلن یا همان لوله جدار چاه PVC قدمت کمتری نسبت به لوله های فلزی دارند. اما مزایای و ویژگیهای خوبی همچون نصب و حمل آسان، وزن و قیمت مناسب، سبب استفاده گسترده آنها شده است. لوله جدار چاه پلیمری امکان استفاده نهایتاً تا 500 متر را فراهم می کند.
مقاومت دربرابر خوردگی، عدم ایجاد آلودگی و کنترل نقاط مختلف جدار از لحاظ فشار ازدیگر مزایای لوله جدار پلیمری است. لوله جدار UPVC نیز با قابلیت استفاده در محیط های اسیدی، از دیگر انواع لوله در این زمینه است.
مشخصات فنی لوله جدار چاه
لوله جدار چاه ظاهری استوانه ای شکل و توخالی دارد. جنس آن ها در انواع فولادی و پلیمری ساخته و تولید می شود. لولههای فولادی از قبیل لوله جدار چاه فلزی مانیسمان و لوله فلزی درزدار از نمونه های پرکاربرد محسوب میشود.
قطر لوله جدار چاه در اندازه های مختلفی ساخته می شود. لوله جدار چاه 10 اینچ، لوله جدار چاه 12 اینچ و لوله جدار چاه 16 اینچ از پرکاربردترین موارد است. لوله های بزرگتر اغلب برای مصارف و پمپاژ سیالات با دبی بالا مورد استفاده قرار میگیرند.
ضخامت لوله جدار نیز در اندازه های گوناگونی درنظر گرفته می شود. ضخامت های 6 و 8 میلیمتر از رایجترین و پراستفاده ترین ضخامت لوله جدار چاه به شمار می رود.
در ساخت انواع لوله جدار چاه از استانداردهای متنوعی استفاده می شود. از جمله آنها میتوان به استاندارد ASTM D-2740، ASTM D-178، ASTM D-224، AWWAC200، AWWAC90 و API5L اشاره کرد.
انتخاب بهترین لوله جدار چاه برای آب
انتخاب بهترین لوله جدار چاه به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. نوع مصرف از قبیل پمپاژ نفت یا آب زیرزمینی می تواند نوع لوله جدار را تغییر دهد. میزان عمق چاه و حجم پمپاژ از دیگر موارد اثرگذار است. شرایط محیطی نظیر حضور مواد اسیدی یا خورنده نیز باید در نظر گرفته شود.
با توجه به کاربردهای معمول و رایج، لوله جدار چاه فلزی در قطرهای 6 تا 16 میلیمتر و ضخامت 4 تا 10 ملیمیتر پرکاربردترند. در شرایطی نظیر خوردگی تجهیزات چاه نیز لوله جدار چاه پلیمری کاربرد بیشتری دارد. برای مشاوره انتخاب بهترین لوله جدار چاه برای آب می توانید با کارشناسان ما تماس برقرار نمایید.
قیمت لوله جدار چاه
از فاکتورهای اثرگذار بر قیمت خرید لوله جدار چاه، میتوان به جنس، سایز، ضخامت و قیمت مواد سازنده اشاره کرد. مرکز خرید لوله نیز نقش مهمی در تهیه محصولات مرغوب و لوله جدار چاه قیمت مناسب دارد.
-
جنس لوله
لوله جدار چاه فلزی و پلیمری از انواع پرکاربرد در صنعت و کشاورزی هستند. لوله های فلزی به دلیل استحکام و دوام بالاتر، اغلب هزینه بالاتری نسبت به لوله های پلیمری دارند.
-
سایز و وزن لوله
هرچه سایز لوله بالاتر رود میزان وزن لوله جدار چاه بیشتر خواهد شد. در نتیجه میزان متریال به کارگرفته شده افزایش خواهدیافت. این امر افزایش قیمت لوله را به دنبال خواهد داشت.
-
ضخامت لوله جدار چاه
با افزایش ضخامت و طبیعتاً افزایش مواد سازنده، قیمت لوله جدار چاه افزایش مییابد. ضخامت های 6، 8 و 10 میلیمتر از انواع پرکاربرد و پراستفاده لوله جدار چاه محسوب می شود.
-
قیمت مواد سازنده
افزایش نرخ قیمت فلزات یا مواد پلی اتیلن، مستقیماً بر تولیدات اثر میگذارد. در واقع قیمت مواد اولیه سازنده به عنوان پایه و اساس تولید لوله، ارتباط مستقیمی با قیمت نهایی لوله دارد. افزایش نرخ تورم و میزان عرضه و تقاضا از دیگر موارد مؤثر بر قیمت خرید لوله جدار چاه است.
-
مرکز فروش لوله جدار
خرید از مرکز تخصصی عرضه و فروش لوله جدار چاه، میتواند کیفیت و قیمت مناسب را به ارمغان بیاورد. تجربه و سابقه همکاری با برندهای مختلف و همچنین تضمین قیمت از جمله خدمات یک مرکز فروش ایده آل است.
خرید بهترین لوله جدار چاه با بهترین قیمت
شرکت فولاد جهان مهر با بیش از 23 سال تجربه و همکاری با برندهای معتبر داخلی و خارجی، در زمینه فروش انواع لوله و آهن آلات فعالیت دارد. در همین راستا امکان مشاوره تخصصی برای انتخاب بهترین لوله جدار چاه را فراهم کرده است.
ارسال به سراسر کشور و تضمین بهترین قیمت در طول پروژه از دیگر مزایای فولاد جهان مهر است. شما عزیزان برای مشاهده قیمت روز لوله جدار چاه و بهره مندی از مشاوره میتوانید با تلفن ۸۸۶۵۴۲۰۰ تماس بگیرید.
No comment yet, add your voice below!